Ingatlanfejlesztési szolgáltatások

Telket keresünk, építészeti beépítési tervet, megvalósíthatósági tanulmányt és műszaki átvilágítást készítünk kereskedelmi ingatlanokhoz beruházóknak.

Megtérülő befektetés

A sikeres ingatlanfejlesztés első lépése a megfelelő lokáció megtalálása és a telekvásárlás. Szakmai szempontok szerint segítünk az akvizícióban, hozzájárulva egy megtérülő beruházás elindításához.

epitesz-tervezes
epitesz-tervezes

Diszkréció

A telekvásárlási szándék egy bizalmas információ, amelyről a versenytársak nem szerezhetnek tudomást. Ennek megfelelően munkánkat maximális titoktartás mellett végezzük.

Megtakarított idő

Szervezze ki akvizíciós feladatait ebben gyakorlott ingatlanfejlesztő építészmérnököknek és az így megtakarított idejét fordítsa másra.

epitesz-tervezes

Ingatlanfejlesztési szolgáltatásaink

Kereskedelmi ingatlanok akvizíciós szakaszával kapcsolatos szolgáltatásaink.

A megrendelő igényeinek megfelelő kereskedelmi (iroda, kiskereskedelem vagy lakó / szállás funkciójú) ingatlanok fejlesztésére alkalmas telkeket keresünk. A telkek tulajdonságainak (lokáció, közlekedés, területek, ár, stb.) elemzése után ezek összehasonlíthatóvá válnak és megkönnyítik a döntéshozatalt.

A kiválaszatott telkekre megalkotjuk az építészeti koncepciót. Átnézzük a szabályzásokat, koncepciót tervezünk és kiszámítjuk az adott helyre és funkciónak megfelelő építhető maximális területeket. Ezzel előzetesen megbecsülhetővé válik a telek tényleges beépíthetősége és alapot biztosít a megtérülési számításokhoz illetve a telek értékbecsléséhez.

A megvalósíthatósági tanulmány (feasibility study) készítése során részletesen elemezzük a fejlesztés lokációját, közlekedési adottságait, piaci illetve makro- és mikro környezetét, feltárjuk a lehetséges kockázatokat. Számítást (FFA) készítünk, amelyből kiderülnek a projekt várható megtérülési mutatói. Ez alapján tisztább kép áll a beruházó rendelkezésre, melyik lehetőség kínál jobb befektetési lehetőséget és telkek körét leszűkíti a megtérülő fejlesztésekre.

Mielőtt a telek adásvétele lezajlik, sok kockázat merülhet fel azzal kapcsolatban. Fontos ezek azonosítása és kiértékelése mivel befolyásolhatják az akvizíció és a későbbi fejlesztés sikerességét. A műszaki átvilágítás során átfogóan kivizsgáljuk a lehetséges problémákat (pl. talajszennyezettség). Ezzel csökkentjük a felderítetlen problémák okozta kockázatokat és biztosítjuk a telekvásárlás végső döntésének meghozásában segítő információkat.

Munkáink

epitesz-tervezes

Vegyes funkciójú városközpont

Funkciók: kiskereskedelem, lakások, irodaházak

Építendő bruttó terület: 353 818 m²

epitesz-tervezes

Vegyes funkciójú városközpont, műemléki környezetben

Funkciók: kiskereskedelem, lakások, irodaházak

Építendő bruttó terület: 208 603 m²

epitesz-tervezes

Társasházak, belváros

Funkciók: kiskereskedelem, lakások

Építendő bruttó terület: 17 642 m²

epitesz-tervezes

Lakópark, kertváros

Funkciók: kiskereskedelem, sport, iroda, lakások

Építendő bruttó terület: 22 779 m²

epitesz-tervezes

Sorházak, műemléki környezet

Funkciók: villák sorházas kialakításban

Építendő bruttó terület: 4 973 m²

epitesz-tervezes

Társasház, belváros

Funkciók: kiskereskedelem, lakások

Építendő bruttó terület: 5 241 m²

Összeadtuk a telkek területét, amelyekhez beépítési tervet készítettünk.
0

Rólunk mondták:

Kérjen ajánlatot!

Az ajánlatkérés / érdeklődés teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Töltse ki az űrlapot és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Válasszon szolgáltatást:
Melléklet: (max. 5 MB)