Ház tervezés árak

Kalkulátor családi házak tervezési díjának becsléséhez.

Használd a kalkulátort ajánlatkérés előtt, ha egy gyors, hozzávetőleges díjra van szükséged, amely azonnal elérhető. Kérj ajánlatot és egy egyeztetést követően személyre szabott pontos ajánlatot küldünk a konkrét helyszínre.

A bejelentési eljárást megelőző első tervek, megbízó és építész megegyezése szerinti választható tartalommal. Megmutatják az épület elhelyezkedését az építési telken, az épület megközelítési lehetőségeit, az épület tömegét, magassági jellemzőit és funkcionális rendszerét. A részletek itt még nem játszanak szerepet.

Családi házak és kisebb társasházak építésénél és bővítésénél kötelező elkészíteni a bejelentés részeként rendeletben meghatározott tartalmútervdokumentációt.

A terv megvalósításához a kivitelező szakembereknek pontosan kell tudniuk, hogy mi is a feladatuk. E célból az építész – a szükséges szakági tervezőket bevonva – kidolgozza a részletes kiviteli tervdokumentációt, ami egyébként már a vállalkozásba adáshoz is feltétlenül szükséges. Kamarai szabályzás alapján bizonyos munkarészek kötelezően elkészítendőek, néhány ezek közül választható, amely befolyásolja a végleges ajánlatot.