Ház tervezés

Ház tervezés fenntarthatóan és kreatívan. Otthonokat tervezünk családoknak illetve társasházakkal és kisebb középületekkel foglalkozunk.

Fenntartható

Az alacsony energiafelhasználású épületek a föld, levegő és nap energiájának hasznosításával nem csak környezetünket, hanem pénztárcánkat is védik.

epitesz-tervezes
csaladihaz-tervezes

Megfizethető

Már 5-10 m² kihasználatlan alapterület is több milliós építési többletköltséget jelent. 100%-ban kihasznált, élhető tereket tervezünk azoknak akik megfizethető módon szeretnének élni.

Egészséges

Olyan épületeket tervezünk, amelyeket a hideg, nedvesség és a penész messze elkerül. Így biztosít a benne élőknek kényelmes és egészséges életet.

belsoepitesz-tervezes-10

FenntartLak - családi ház tervezés

Fenntartható családi ház tervezés. Környezetbarát ház tervek az egész család számára.

Modern vályog ház

Régi anyag, új technológia. Kánikulában hűvös, télen kellemesen meleg.

Könnyűszerkezetes

Gyors kivitelezés előregyártott energiatudatos anyagokból.

Autonóm ház

Önellátó ház közművek (víz, gáz, villany, csatorna) nélküli telkekre

Ház tervezés

Építész tervezési szolgáltáltatásaink.

Ingatlanod átminősítjük (pl. lakásból szálláshellyé vagy üdülőből lakássá) és levesszük a válladról a hatósági ügyintézés terhét. Gyors és szabályoknak megfelelő településképi bejelentéssel egyszerűsítjük a dolog.

Ha nagyobb lakásodat szeretnéd kisebb lakásokra osztani, segítünk! Felmérjük, dokumentáljuk, és benyújtjuk a szükséges településképi bejelentést a hatóságokhoz.

Az építészt érdemes akár már a telek kiválasztásába is bevonni, ezzel elkerülhetjük, hogy esetleg a telek megvásárlása után derüljön ki: alkalmatlan a megvalósítására. Vásárlás előtt leellenőrizzük a telekre vonatkozó szabályzást, beépítési paramétereit, tulajdonviszonyait, talajmechanikai tulajdonságait, közműveit, védettségét és egyéb telek specifikus tulajdonságait. Ajánljuk a témához kapcsolódó videónkat.

Meglévő telek esetén számtalan szabály és műszaki paraméter befolyásolhatja, hogy milyen épületet lehet építeni vagy hogyan lehet a meglévőt bővíteni. Még a tervezés előtt megnézzük, hogy az elképzelés megvalósítható-e, hogy ezzel felesleges kiadásokat és munkát takarítsunk meg.

Építtetőként felmérési tervre akkor lesz szükséged, ha van egy telked egy meglévő házzal és azt bővíteni szeretnéd vagy új épületet szeretnél építeni arra telekre.

Az építész tervezés az elküldött igények felmérésével, tervezési program összeállításával, ajánlatadással és szerződéskötéssel kezdődik. Ezt követi a vázlattervek bemutatása, igény szerinti változtatása. Ennek elfogadását követően elkezdjük kidolgozni az engedélyezés (vagy bejelentés) tervdokumentációját a szakági munkarészekkel együtt. A engedélyeztetést (bejelentést) intézzük illetve a kivitelezési tervdokumentációt elkészítjük. Vállaljuk családi házak, nyaralók, kisebb társasházak, középületek és egyéb épületek tervezését is.

Üzletek, lakások, irodák és egyéb épületek belsőépítész tervezését is vállaljuk, hogy minden praktikusan elférjen és jó érzés legyen körbenézni a házban. Egyedi bútorokat, burkolatokat, padlókat, falakat, álmennyezeteket, lépcsőket tervezünk.

Legjobb módja az építtető és az építész közötti kommunikációnak egy látványterv. Pontosan látni fogod az elképzelésed és másokkal is meg tudod majd osztani. Előzetesen jó lehet meglévő társasház bővítésekor szomszédokkal való egyeztetésre és számos egyéb célra.

Segítünk eligazodni az építési szabályzatok, műszaki megoldások és a tervezés előtt felmerülő kérdések végtelen útvesztőjében.

Munkáink

Rólunk mondták:

Itt láthattál:

med-logo
Média Építészet Díja Közönségdíj 2017 finalista terv
epiteszforum
Új vitorlázó repülőtér a Hármashatárhegyre
kalmarok
Podcast fenntartható házakról és apróházakról
Index.hu-logo
Videó a vállalkozói élet változásairól

Kérj ajánlatot ház tervezésre!

Az ajánlatkérés / érdeklődés teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.

Válassz szolgáltatást:
Melléklet: (max. 5 MB)